Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Lewis Hamilton knalt naar de pole in GP van Australië, Vandoorne start op elfde positie

Formule 1Geen verrassingen alvast in de kwalificaties van de GP van Australië. Lewis Hamilton pakte voor de allereerste GP van het seizoen zijn 73ste polepositie. Stoffel Vandoorne vertrekt morgen dan weer vanop de zesde rij. Onze landgenoot klokte de twaalfde tijd, maar schuift door een crash van de Fin Bottas een plaatsje op.

30 reacties

  • Floris Roberto

    6 jaar geleden
    Stoffel word wereldkampioen zoals belgie wereldkampioen word. Wereldkampioen in spee wie zoiets schrijft is een beetje turelure.
  • Jan Van den Bergh

    6 jaar geleden
    In deze autosport is het materiaal het allerbelangrijkste . Niet de sportman .
  • Martin Kampman

    6 jaar geleden
    Tom Douwen, Max en Stoffel rijden wel met dezelfde motor, zelfde software. Renault is de enige die zijn klanten exact hetzelfde materiaal geeft. Daar bestaat geen discussie over. De verschillen zullen worden gemaakt door de aerodynamica en Red Bull maakt gebruik van een andere oliepartner vanwege commerciele redenen. waarschijnlijk is verstappen gewoon wat sneller.
  • Patrick Brusseel

    6 jaar geleden
    Jef Lois, wie spreekt van de wereldkampioen in spe ? Het is zijn tweede seizoen als ik me niet vergis dat hij begint. Misschien toch even wat races afwachten eer we oordelen. Als zelfs Vettel niet in de buurt komt ....
  • Ronny Popelier

    6 jaar geleden
    De eerste race zegt nog niks. Er moet zelfs morgen nog gereden worden, en wie zegt dat Stoffel V. niet in de punten rijd. Sommige met kritiek op Stoffel maar hij rijd wel bij de beste racers in de F 1, dit is niet voor ieder weggelegd. Je moet het toch maar doen uit een verborgen hoek van West Vlaanderen. Chapeau Stoffel.