Slachtoffer Trèbes
Volledig scherm
Slachtoffer Trèbes © Screenshot: VTM NIEUWS

Slachtoffer Trèbes getuigt: "Dit is niet ons geloof"

Toen Samira Hajji gisteren naar de supermarkt vertrok, had ze nog geen flauw benul welke gruwel ze daar ging meemaken. Pas nadat ze verschillende schoten hoorde, besefte ze dat er iets niet klopte. De vrouw getuigde aan VTM Nieuws hoe ze op het nippertje aan de gijzeling in Trèbes ontsnapte. 

52 reacties

  • freddy depaepe

    6 jaar geleden
    een gelovige is een zwakkeling.
  • Theodoor Vanhove

    6 jaar geleden
    Dit is niet mijn geloof had zij moeten zeggen. Dan had het juist geweest. Ons geloof is als onze bankrekening (van alle Belgen tesamen). Een politieke groepering op basis van onze bankrekening. Dat zou nog iets leuker zijn dan wat we nu kennen.
  • jefke van Mechelen

    6 jaar geleden
    ze weent zonder tranen.....TAKIYYA...
  • ibrahinm balakan

    6 jaar geleden
    Volgens mij geloven die criminelen de verhaaltjes uit de koran en verwachten ze hun 72 zwartogige maagden en een lunch met mohammed. Zeg dus niet dat het niets met de islam te maken heeft want dat heeft het wel. Ik snap dat moslims die het wel goed menen met al hun medemensen dit niet kunnen aanvaarden maar zonder die stap ligt het proces plat en geraken we niet vooruit.
  • Jan Delafontaine

    6 jaar geleden
    Inderdaad niks met hun geloof te maken. In de koran staan immers enkel vredelievende verzen. Die dader heeft al zijn haat gehaald uit het lezen van de Flair.