TAP Air Portugal
Volledig scherm
TAP Air Portugal © BELGAIMAGE

106 passagiers gestrand in Duitsland nadat dronken copiloot wilde opstijgen

De Portugese luchtvaartmaatschappij TAP Air Portugal heeft zich verontschuldigd nadat meer dan 100 passagiers op de luchthaven van Stuttgart, in het zuidwesten van Duitsland, strandden. Hun vlucht werd op het laatste moment geannuleerd omdat de copiloot onder invloed van alcohol was. De passagiers kunnen pas ten vroegste maandag opnieuw vertrekken. 

12 reacties

  • Paul Bocken

    6 jaar geleden
    Awel iedereen die drongen (co)piloten bagateliseerd vind ik stout naar de gemeenschap toe, hier zijn het enkele tientallen of honderden die in een keer kunnen sterven, onverantwoord dat jullie dit goed praten !!!!
  • Jos Vercammen

    6 jaar geleden
    Het gaat er bij mij niet in dat een dronken copiloot, die met een passagiersvliegtuig, waarin 106 passagiers zitten, wil opstijgen,maar als een banale bagatel beschouwd worden door sommigen hier op dit forum. Die man moet er even goed 100% met zijn hoofd bijzijn als de boordcommandant. In geval van nood moet hij zelfs de taak van deze laatste volledig kunnen overnemen.
  • Rody Franks

    6 jaar geleden
    Overdrijf eens niet allemaal, een piloot, een automatische piloot en een halfdronken co-piloot die normaal gesproken enkel de radio, flaps en landingsgestel behandelt. Niks aan de hand. Ik wacht nog steeds op mijn eerste vlucht waar ik een co-piloot mag vervangen omdat hij dronken is.
  • annie laureys

    6 jaar geleden
    een alcohol slot plaatsen
  • Lorea Del Rio

    6 jaar geleden
    Zolang de auto piloot niet zat is, niets aan de hand. Trouwens die zuurstof maskers dienen ook om alcohol te oxideren, dus af te breken.