BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

"Tien euro per wip, dat is wel niet goedkoop, maar ik tel ze met de glimlach neer"

Viagra, het wondermiddel tegen falende fallussen, bestaat twintig jaar. Een toevallige ontdekking die de wereld onherroepelijk heeft veranderd. "Elke man die het ooit heeft geslikt zal het beamen: één pil en je bent mentaal verslaafd."

11 reacties

  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Origineel merk bij de apotheek, maar niet in België, 4 * 100mgr (Jan men gewoon in tweeën breken, daar 50mgr voor velen reeds ruim voldoende is. Kostprijs 5 euro per 4. Overigens zijn deze pillen voor veel meer goed: prostaat, vernauwde beenaders bij mannen etc etc.
  • Lieven De Schynckel

    6 jaar geleden
    Bij mij ook niks meer omhoog , maar dit ligt aan mijn vrouw . Op een ander is het beter alhoewel ik nogal zwaarlijvig ben
  • Mario Versavel

    6 jaar geleden
    Zijn day ook voor vrouwen ?
  • Mario Versavel

    6 jaar geleden
    Ga dat eens kopen voor mijne vent ! Zit niet veel meer in ze éénkeer in de maand . En als ik wil moet ik nog de boel in gang zetten ! En eerlijk je gelooft het niet hé maar ben met een warme bakker getrouwd
  • Jef joossens

    6 jaar geleden
    Willy Van Craen, ge kunt dat beter niet pakken, op uw leeftijd bent ge nogal traag met slikken en je zou er dan een stijve nek aan kunnen overhouden. :-) Weet je trouwens hoe hollanders dit gebruiken? Ze likken aan dat pilletje tot ze hem omhoog zien komen en steken de rest terug in het doosje voor een volgende keer. :-)