Politie plukt internationale bussen van de snelweg voor passagierscontroles

De federale politie heeft in Antwerpen een controleactie gehouden die specifiek gericht was op de passagiers van goedkope internationale busreizen. Het is de tweede keer dat in ons land een dergelijke actie plaatsvindt. Bij de actie van vandaag werden onder meer twee personen opgepakt die met gestolen GPS-toestellen met een waarde van 125.000 euro onderweg waren.

64 reacties

  • Frans Peeters

    6 jaar geleden
    Grenzen terug sluiten dit is weeral dweilen met de kraan open
  • Sherly Hemelsoen

    6 jaar geleden
    Nu nog hetzelfde met de taxi's, lijnbussen, schoolbussen, voetbalbussen, en de trein van Bommerskonten naar Lapscheure aan Zee... weer wat stemmen bij. Hoera Nva !
  • Roger Duyssens

    6 jaar geleden
    Nu men bij het F16 verhaal de mist ingegaan is zal NVA vooral de aandacht afleiden van dit probleem en zich trachten met iets anders te profileren. Dat is ondertussen al één van hun huismerken geworden. Ik denk wel dat deze criminelen zich veel eerder met de wagen verplaatsen dan zich inschrijven bij een inrichter van goedkope busreizen. Dit is regenwormen zoeken in het droge zand.
  • Frans Dedokker

    6 jaar geleden
    Dat ze beter die snelwegparkings is onder handen nemen!
  • Annie Darden

    6 jaar geleden
    Wij gaan altijd met de bus op reis. Als je niets te verbergen hebt, mogen ze die controles gerust doen. Doe die controles gerust verder !!