Karolien Grosemans (N-VA)
Volledig scherm
Karolien Grosemans (N-VA) © Photo News

N-VA had in 2016 al weet van geheime F-16-rapporten

Defensieminister Steven Vandeput viel eerder deze week uit de lucht toen sp.a-voorzitter John Crombez uitpakte met het nieuws dat er een studie bestaat die aantoont dat de huidige Belgische F-16's veel langer in dienst kunnen blijven zonder al te veel extra kosten. Nochtans maakte zijn partijgenote Karolien Grosemans hem in 2016 al attent op circulerende beweringen over een geheime studie, zo staat te lezen in de Tijd. De MR wil de resultaten afwachten van de audits die premier Charles Michel en Defensieminister Steven Vandeput (N-VA) hebben gevraagd vooraleer zich uit te spreken over verantwoordelijkheden, ook die van minister Vandeput

301 reacties

  • Rony Bekaert

    6 jaar geleden
    Tip: Ga eens naar de site van NVA Home persberichten en scrol naar beneden tot 19 oktober 2011 bericht van Karolien Grosemans !!
  • gina duribreux

    6 jaar geleden
    die nva dame heeft staan liegen voor heel vlaanderen zonder schaamte DE WEVER
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    Ik kreeg echt medelijden met deze nva madam. Ze wordt naar de studio gestuurd met nen hoop leugens en ze zet zelf haar geloofwaardigheid op het spel. Zowat iedereen had dat door . Wel laf van of Vandeput of De Wever om die boel leugens zelf niet te komen verdedigen . Bartje noemt dat nva tactiek . Zielig!
  • Gerry Cle

    6 jaar geleden
    Of de F16's nu al dan niet langer kunnen vliegen doet niets ter zake. De vraag is of Vandeput kan aanblijven als minister. Ofwel is hij heel naïef en laat zich door de legertop manipuleren ofwel heeft hij bewust de burgers, het parlement en de regering misleid.
  • Ronny Ooijen

    6 jaar geleden
    vanaeken jokke,met zo een oude wagen moet je dan ook niet meer gaan...laagvliegen hé.Mijn vorige wagen was 18,5 jaar oud toen ik een nieuwe aanschaftte.Met 267000 kilometer was de benzinemotor nog prima maar de roestduivel sloeg al enkele jaren ongenadig toe.De aankoopprijs was dan ook net iets lager dan 15 miljoen euro :-).