Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Vliegen? Dit betaal je extra

Je bagage, je maaltijd, de keuze van je stoel, het gebruik van je kredietkaart... Wie een vliegtuigticket boekt, betaalt een steeds groter aandeel verborgen kosten. Een overzicht van alle maatschappijen.

16 reacties

  • Arne Schepens

    6 jaar geleden
    Verviervoudiging per hoofd, of in totaal? Met de stijging van het aantal passagiers de laatste jaren, kan dit een groot verschil uitmaken.
  • jo vandenberghe

    6 jaar geleden
    Ze zouden beter eens beginnen met acczijnzen en btw te heffen op de kerosene!Dat zou pas geld in het laadje brengen en bovendien goed voor de natuur!
  • johanneke li

    6 jaar geleden
    de schuld van de vrije-markt economie, zolang iedereen bereid is om die prijzen te betalen is er geen reden voor hun om het te verminderen, en gezien niemand zal stoppen met reizen zal dit dus niet gebeuren. de grootste kost die omhoog gaat is de bonus van de ceo's... de regering doet te weinig moeite om correcte prijzen op te leggen.
  • Michel Dierickx

    6 jaar geleden
    Vliegen was nog nooit zo goedkoop maar ook nooit zo ambetant en tijdrovend. Comforttabel vliegen is niet meer mogelijk. Controles en aftastingen ,rugzakken in het vliegtuig, halve valiezen en jellende kleuters en baby's. Dertig jaar geleden toen de EU niet veel t e zeggen had was het beter.Punt uit, Europa gaat door sociale gekte achteruit.Maak de vliegtuig en trein tickets duurder en iedereen wordt er beter van.
  • marleen boone

    6 jaar geleden
    het zijn maffia praktijken die prijzen van de tikets of pakketreizen daar zou de regering iets moeten tegen doen als er vakantie komt gaan de prijzen voor de vluchten of pakketreizen enorm de hoogte in en de meeste mensen zijn daar niet van op de hoogte die denken dat ze een goedkope reis boeken maar het tegendeel is waar