Miley Cyrus treed op tijdens het March for our Lives event.
Volledig scherm
Miley Cyrus treed op tijdens het March for our Lives event. © AFP

Pakkende beelden March For Our Lives: Ariana Grande, Miley Cyrus, Demi Lovato, Paul McCartney en vele andere celebs laten hun stem horen

CelebritiesHet March For Our Lives event bracht miljoenen betogers op straat. Vooral jonge mensen zijn in heel de Verenigde Staten op de been om te protesteren tegen het wapenbeleid in hun land. Onder andere Ariana Grande en Miley Cyrus hebben opgetreden tijdens het grote March Of Our Lives event in Washington DC. 

7 reacties

  • Jean West

    6 jaar geleden
    De vuilbekkende Miley Cyrus is zeker een voorbeeld om op zo een meeting te komen.
  • vanessa ghesquiere

    6 jaar geleden
    Geef dan eerst ook die gewapende beveiliging op en doet die muur van rond awe eigendom weg en dan spreken we nog is. hypocrieten
  • Lore Kluwer

    6 jaar geleden
    En al die aanwezige celebs hadden geen gewapende bodyguards bij zich op die mars? Kan ik maar moeilijk geloven. Of is het van: wij zijn beroemdheden en mogen dus wapens hebben maar de gewone mensen mogen dat niet?
  • Guido Vanden Berg

    6 jaar geleden
    Ik kan begrijpen dat Amerikanen een wapen willen dragen als zelfverdediging, dat staat in hun grondwet en zal nooit veranderen, hou het bij een pistool of een jachtwapen daar kan ik inkomen maar echte oorlogswapens, dat is een brug te ver.
  • georges friant

    6 jaar geleden
    zolang de mens bestaat zal er niets veranderen