BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Sagan wint Gent-Wevelgem na uitgekookte sprint, wereldkampioen is ook nieuwe recordhouder

WielrennenPeter Sagan heeft Gent-Wevelgem voor de derde keer in zijn carrière gewonnen. De wereldkampioen haalde het in de sprint van een vrij omvangrijke elitegroep. Elia Viviani en Arnaud Démare strandden op de dichtste ereplaatsen.

102 reacties

  • Alfons Detemmerman

    6 jaar geleden
    Ja 28 jaar 103 overwinningen ... zonder ploeg en drie keer wereldkampioen ik wou dat we zo nog een Belg hadden
  • Ongeveer Precies

    6 jaar geleden
    Luk, je vergissing toegeven siert je. En Sagan een showman vinden mag, dat vind hij zelf ook. Maar winnen doet hij wel, profiteren van anderen is ook koers en doet niets af aan de winst.
  • luk g.

    6 jaar geleden
    Denk idd dat ik me vergist heb, sorry aan alle Sagan fans hier, hij heeft wel degelijk de Ronde in 2016 gewonnen. Ik had dat blijkbaar gewoon verdrongen in mijn geheugen ;) Maar ik blijf Sagan toch nog steeds een arrogant show manneke en profiteurke vinden ...
  • eduard janssens

    6 jaar geleden
    Sagan haters genoeg hier , vrijdag hebben ze hem te kakken gezet nu de rollen omgedraaid .Groot renner met koers doorzicht , niet alleen de benen tellen ook het hoofd telt mee hij is voor niks drie keer wereldkampioen op rij , houd er zondag maar rekening mee .
  • Antoine Van De Velde

    6 jaar geleden
    Carl Van Nieuwkerke heeft er Sven Nijs toch zo graag bij, onbegrijpelijk dat zo iemand over top klassiekers aan het woord komt. Om over het veldrijden zijn latijn aan de man te brengen zal hij minstens moeten wachten tot Paul met pensioen is. Wout heeft geen sprint volgens Sven Nijs, die zal nog verschieten in de toekomst na zware koersen.