Fotomontage AD
Volledig scherm
© Fotomontage AD

Zuckerberg zegt sorry in paginagrote advertentie in Britse kranten

Facebookbaas Mark Zuckerberg heeft in Britse bladen vandaag opnieuw zijn verontschuldigingen aangeboden voor het lekken van gegevens van miljoenen gebruikers. "Het is onze verantwoordelijkheid jouw gegevens te beschermen. Als we dat niet kunnen, verdienen we die informatie niet", staat bovenaan de paginagrote advertenties. 

16 reacties

  • Rob Hoek

    6 jaar geleden
    Ben ik even blij dat ik geen Facebook heb. Het is al meerdere keren gebeurd met Zukkie dat hij de fout heeft begaan. Jaren geleden kwam hij ook weer met de privacy wet en van alles ging fout met je gegevens en toen heb ik besloten om helemaal te stoppen.
  • Geert Matthys

    6 jaar geleden
    Die geeft er geen snars meer om, fortuin al lang gediversifieerd. Iemand die alle huizen van de buren opkoopt is de sociaalste niet.
  • gustaaf carpels

    6 jaar geleden
    Hij zou beter meeerken met de gerechterlijke macht als die vragen om medewerking in een Ernstige zaak waar een dodelijke afloop mogelijk is Daar geeft hij de privacy niet af omdat hij daar geen geld voor krijgt wel maak een wet dat dit verplicht met gevangenisstraf wegens medeplichtigheid van terbeschikkingstelling van....
  • Peter Buyck

    6 jaar geleden
    Onze privacy ligt al jaren op straat. Steeds meer bedrijven doen beroep op Facebook of Google om de aanmelding door nieuwe klanten te vereenvoudigen (dan moeten zij geen servers voorzien) maar dan geraken ze wél aan massa's data over hun klanten. Hun gratis diensten betalen wij door onze privacy gratuit te verkopen.
  • ibrahinm balakan

    6 jaar geleden
    Facebook blijven boeven. Als ze echt hun best willen doen dat ze dan meewerken bij het pakken van stalkers maar nee die blijven ze beschermen om zo hun bedrijf te beschermen. Laffe geldwolven zijn het.