© Twitter

Emily denkt dat ze chips met peper eet, maar eigenlijk zijn het dode mieren

Emily had chips besteld op café en was die nietsvermoedend aan het opeten tot ze iets beter keek naar wat zij dacht dat kruiden waren. Ze vond het al verdacht dat de peper op de chips nogal grof gemalen was, maar in plaats van peper zaten er dode mieren op haar chips. Het meisje deelde een foto van de chips op Twitter, waar ze haar horrorverhaal deelde met haar volgers.

nkdr

Emily Wagoner was aan het eten in de Amerikaanse fastfoodketen Pita Pit en had extra chips besteld. Na een tijdje merkte ze echter dat wat zij dacht dat peper was, eigenlijk dode mieren waren. Ze postte haar ervaring meteen op Twitter: “Ga nooit nog naar Pita Pit oh mijn god - letterlijk dode mieren overal op mijn chips en ik dacht dat het kruiden waren dus ik at ze op.”

Emily’s tweet kreeg meteen duizenden retweets, waardoor de keten haar bericht moeilijk kon negeren. Pita Pit stuurde haar een bericht waarin ze zeiden dat ze hun producten heel ernstig nemen en dat ze er alles aan doen om te verzekeren dat zoiets in de toekomst niet meer gebeurt. Ze boden haar ook een cadeaubon van 50 dollar aan.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Dat bedrag was echter te laag volgens het meisje, dat schreef dat haar maaltijd niet eens werd terugbetaald en dat ze geen excuses gekregen had van de manager of het personeel. Of Pita Pit nog verder contact heeft opgenomen is niet bekend.

Emily zelf liet wel nog weten dat heel wat mensen haar verwijten naar het hoofd slingeren naar aanleiding van het incident. “Blijkbaar komt dus allemaal omdat ik een blank, blond meisje ben, omdat mijn moeder me niet heeft leren koken en ik een leeghoofd ben? Interessant”, zo lacht het meisje de verwijten weg op Twitter.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer