Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Verstappen na slappe zesde stek: "Als kijker had ik de tv uitgezet. Dat ze iets aan de auto's doen, want vroeger was inhalen hier geen probleem"

Formule 1Bij zijn start zat hij klem en werd hij ingehaald. Met een spin liep hij nog meer achterstand op. Maar al na de kwalificatie zaterdag wist Max Verstappen dat de openingsrace van 2018, waarin hij uiteindelijk zesde werd, een heel lastige ging worden. "Inhalen is hier onmogelijk."

8 reacties

  • gooffy goof

    6 jaar geleden
    Freddie...welke foefels? hij reed gewoon sneller tijdens zijn niet pitstop laps als hamilton...ja hamilton was sneller. Maar mercedes is koud gepakt geweest fair and square. Ja verstappen heeft gelijk ma ge moet niet zo overdrijven, moet zo niet zagen
  • Jan Jansen

    6 jaar geleden
    Ja wel overduidelijk dat die Lievens er echt niets van snapt!
  • Seddik Ghoule

    6 jaar geleden
    Luc Lievens reageert negatief op alle berichten die over Nederland / een Nederlander gaan. Het is al een poosje duidelijk dat het om een echte troll gaat, gewoon geen aandacht aan schenken.
  • Freddie HEREMANS

    6 jaar geleden
    Luc, wat Max hier zegt, klopt helemaal. Inhalen is zo goed als onmogelijk gebleken in Melbourne. Hopelijk zien we dat wel in volgende races. Gezien hoe Bottas met de snelste wagen niet verder kwam dan 8e stek ? Zo waren er voorbeelden genoeg. Pole betekent de race winnen, tenzij Vettel met foefels op kop raakt.
  • Marko Decandt

    6 jaar geleden
    Heeft het volledig bij het rechte eind. Max had op eender welk ander circuit Alonso zonder probleem voorbij gegaan. Idem voor Hamilton, je zag duidelijk dat hij véél sneller was dan Vettel.