BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Wout van Aert oogst na heroïsche Strade opnieuw veel lof: "Op de Kemmel zag je dat hij tot de vijf besten van het peloton behoort"

39 reacties

  • Staf Van de Walle

    6 jaar geleden
    En het beste gaat nog komen.
  • wim rooyakkers

    6 jaar geleden
    Ook een man voor de toekomst buiten van Aert,is Jan Willem van het schip,snel op de piste en bij de amateurs reed hij al twee jaar geleden tijdens de ronde van Drenthe alle profs letterlijk uit het wiel.
  • Freddy van Puymbrouck

    6 jaar geleden
    Die souplesse van Wout dat zie ik graag, kijk maar naar Sagan die heeft ook veel souplesse en dat is toch een grote renner.Ik begrijp dan ook niet dat velen hem afbreken, natuurlijk moet hij nog heel wat bewijzen in de top klassiekers maar wat hij tot hiertoe heeft laten zien is boven mijn verwachting.De afbrekers hebben volgens mij weinig verstand van de wielersport, er zijn renners die al jaren meedraaien in het peloton die minder laten zien dan Wout in zijn eerste seizoen!
  • jacques bridelance

    6 jaar geleden
    wat Van aert de laatste weken toont is pure klasse......wie dit niet wil zien is steke blind... en negatieve kommentaar zijn volkomen onterecht ....we mogen blij zijn zo een talent in belgie te hebben...oja ook van aert zal eens een mindere dag hebben en dan....so what..???
  • Ben Stevens

    6 jaar geleden
    Triestige planten zitten hier tussen zeg ! Wat Wout doet is zondermeer geweldig. Of zien Tom Boonen, Johan Museeuw, Fabian Cancellara het ook allemaal verkeerd misschien ?