Na een week van harde woorden en wederzijdse verwijten, zijn de Verenigde Staten en China in alle stilte gestart met handelsoverleg. Op de foto de presidenten van beide landen tijdens een bezoek in China in november vorig jaar.
Volledig scherm
Na een week van harde woorden en wederzijdse verwijten, zijn de Verenigde Staten en China in alle stilte gestart met handelsoverleg. Op de foto de presidenten van beide landen tijdens een bezoek in China in november vorig jaar. © AFP

VS en China voeren in alle stilte handelsoverleg op hoog niveau

Na een week van harde woorden en wederzijdse verwijten, zijn de Verenigde Staten en China in alle stilte gestart met handelsoverleg. Dat bericht de Amerikaanse krant Wall Street Journal vandaag. De Amerikanen hopen zo de toegang voor Amerikaanse bedrijven op de Chinese markt te verbeteren.

2 reacties

  • JAN krommentak

    6 jaar geleden
    Fantastisch , laat hem maar doen hij is goed bezig daar kunnen wij maar énkel goed bij varen , als 2 honden vechten om een been loopt de 3 er mee heen !
  • Max Maximus

    6 jaar geleden
    Duitsland zou ook achter de rug van de EU met de russen hebben gesproken om hun gasleveringen te optimaliseren.Wij moeten verplicht stemmen zodat de politiek daarna zijn zin kan doen.