Het wielerseizoen is weer gestart en vooral nu het dit weekend mooie zonnig weer is komen ze massaal buiten.
Volledig scherm
PREMIUM
Het wielerseizoen is weer gestart en vooral nu het dit weekend mooie zonnig weer is komen ze massaal buiten. © Photonews

Daar zijn ze weer, talrijker dan ooit: wielertoeristen hebben startschot lente niet gemist

Eindelijk was de lente daar en sneller nog dan de krokussen staken afgelopen weekend de wielertoeristen massaal de kop op. Trappen en dan trappisten, lekker in het zonnetje. Het peloton toeristen was volgens Cycling Vlaanderen nooit groter dan vandaag.

85 reacties

  • Rudy Raes

    6 jaar geleden
    Ze gaan zich weer de weg toe-eigenen !!!
  • cliff van lommel

    6 jaar geleden
    Ik rijd altijd naast mijn zoontje, niet erachter. Heb ik 1 maal gedaan tot er 2 onozelaars op een halve meter tegen 90 voorbij komen. Kan je der nu niet voorbij? Pech!!
  • DIRK JULIUS VANDESSEL

    6 jaar geleden
    Op de dijken rijden ze vaak zo dol over heel de breedte als niets ontziende wegpiraten zo dat voetgangers moeten opzijspringen om niet aangereden te worden. Hopelijk voor de dwaze velotrappers verliezen voetgangers niet eens per ongeluk een zakje knikkers vooraleer het peleton komt aangestormd.....
  • Gravis Frederic

    6 jaar geleden
    Zullen ze deze keer wel de betekenis van een fietspad begrijpen en allemaal braafkes een fietsbel kopen?
  • Gaston Foubert

    6 jaar geleden
    Een bel horen ze niet, heb dat al meermaals ondervonden. Na vier keer bellen beleefd gevraagd of we door mochten op de tragel. Dan kregen we te horen of we niet konden bellen.... Ik heb meestal geen probleem wanneer ik het beleefd vraag en bij het voorbijrijden 'dank u' zeg. De automobilisten zullen die bel zeker niet horen, laat staan dat ze de fietsers al voldoende kunnen inschatten.