rv
Volledig scherm
© rv

MMA-vechter wil aantonen dat Chinese kungfu "bedrog" is en laat weinig heel van mysterieuze nazaat van Ip Man, de mentor van Bruce Lee

MMAMMA-vechter Xu Xiaodong (39) heeft nog maar eens voor oproer gezorgd in de Chinese sportwereld door een tegenstander te vernederen die claimt een afstammeling te zijn van kungfu-grootheid Ip Man, de mentor van Bruce Lee. Ding Hao ging in de kamp van drie rondes, die live werd uitgezonden, maar liefst zes keer tegen het canvas.

61 reacties

  • Jonathan Wouters

    6 jaar geleden
    Dit is duidelijk in scene gezet. De kung fu beoefenaar deelt 5 slagen uit en gaat dan in foetushouding. Heeft nog nooit in een echt gevecht gestaan zoveel is duidelijk. En of Bruce Lee zou winnen zullen we nooit weten maar die heeft wel echt gevochten.
  • Jozef Verlinden

    6 jaar geleden
    Chinese vechtsport, een lachertje...
  • Johnny Vandewege

    6 jaar geleden
    in de eerste seconde al direct te zien dat die "Wing Chun" beoefenaar een beginner is die niet weet waar hij mee bezig is. Wing Chun houdt de ellebogen naar beneden en die gast dekt zijn centrum niet, wat essentieel is voor die vechtstijl. Compleet in scene gezet, net zoals al de rest wat je online ziet.
  • Iyad Bader

    6 jaar geleden
    bruce lee was nooit goed en zou nu in zijn gewichtsklasse binnen de 10 sec het kamp verliezen
  • SAM Bedfort

    6 jaar geleden
    Die man staat daar maar, omdat hij bang is en weet dat hij niet de minste kans heeft. Dat zet enkel meer in de verf dat kung fu helemaal niets voorstelt tegen mma, zelfs niet tegen een matige mma'r.