Vlaams Verkeerscentrum
Volledig scherm
© Vlaams Verkeerscentrum

Verkeerschaos op Antwerpse ring nadat wagen crasht tegen middenberm

BinnenlandOp de Antwerpse ring is vanochtend een wagen aan hoge snelheid tegen de middenberm beland, ter hoogte van Merksem in de richting van de Kennedytunnel, met grote verkeershinder tot gevolg. Dat zegt het Vlaams Verkeerscentrum. 

29 reacties

  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    Verlaag de maximum snelheid naar 70 km en alles zal veel beter gaan, mindere ongevallen en minder slachtoffers, een mindere luchtvervuiling en constant controle op het houden van afstand.
  • Erik Audenaert

    6 jaar geleden
    Mich Lee , Rijdt jij misschien op de pechstrook naar je werk omdat je nooit file hebt ? Of rijdt jij snachts op de Ring dan ? Weet jij de Antwerpse Ring wel zijn ? Volgens mij rijdt jij op een landweg naar je werk .
  • mich lee

    6 jaar geleden
    Die zever over dat zomeruur. Alsof niemand langer wakker blijft en wat langer slaapt in het weekend. ALs je elke dag, ook zaterdag en zondag op hetzelfde uur gaat slapen en opstaat, dan kan je daar last van hebben. Ook kinderen zullen dat een beetje voelen, maar voor de rest... Ze vliegen de halve wereld rond en komen zondag thuis, van een land waar er 6 uur verschil is en maandag gaan ze terug werken. En dat is geen probleem, maar 1 uurtje??? Ho maar...
  • mich lee

    6 jaar geleden
    Ik neem dagelijks de Antwerpse Ring om te gaan werken en kom nooit te laat op mijn werk, heb nooit echt file. EN ja ik werk gewoon tijdens de kantooruren. Ik versta al dat gezever over files niet. Tenzij, er een accident is zoals vandaag valt dat allemaal nog goed mee.
  • Staf Vandoorne van pierre de garde

    6 jaar geleden
    Geen trucks niet veel praat in de reactie