© PhotoNews, Koen Fasseur

Koning Filip komt naar Borgerhout: werkbezoek bij ‘Samen op Straat’ en babbel met ‘patser’ Saïd

Het project Samen op Straat van vzw Samenlevingsopbouw in Antwerpen krijgt Koning Filip op bezoek. Woensdag 28 maart maakt hij kennis met de vrijwilligers en medewerkers. Onder hen ‘patser’ Saïd.

ph

Het zijn de bewoners van de Kwekerijstraat en omgeving die de koning om 17u zullen ontvangen. Een van de Borgerhoutse reuzen zal een snuifje folklore toevoegen aan de aankomst. De koning wordt opgewacht door gouverneur Cathy Berx, schepen Nabilla Ait Daoud, directeur van Samenlevingsopbouw Antwerpen stad vzw Ilse Hackethal en projectcoördinator van Samen op Straat Ali El Moussaoui.

In een werkvergadering maakt de koning kennis met de projecten van Samen op Straat. In alle projecten zetten jongeren en volwassenen zich in voor hun buurt. Daarvoor zitten jongeren aan tafel maar ook volwassenen en partners zoals de general manager van Futsal Topsport Antwerpen of de coördinator van het sportpretpark Sportopia op Park Spoor Noord.

Saïd Boumazoughe is er ook bij. Hij is bekend als rapper/acteur en zat onder andere in de film Patser. Tot voor kort was hij medewerker bij Samen op Straat. Als afsluiter zal Koning Filip ook met Borgerhoutse buurtbewoners praten.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER