rv
Volledig scherm
© rv

Brugse politie identificeert meeste provocerende Cerclesupporters na tal van tips

3 reacties

  • Dave Janssens

    6 jaar geleden
    Marc ik zeg gwn dat ik het jammer en merkwaardig vind dat ze enkel voor zo'n matchen veel volk bijeen krijgen. Als ge dan weet dat het tegen Beerschot is, een club met zelf een aanzienlijke harde kern, tjah ge moet niet tot twee kunnen tellen en anders zijt ge wereldvreemd want het is niet ongewoon in het hooligan wereldje dat harde kernen elkaar gaan opzoeken in wedstrijden van anderen. Ge zijt blijkbaar nogal lichtgeraakt en het is Janssens dank u. Trouwens ik begrijp niets van wat u zegt.
  • marc ledure

    6 jaar geleden
    Dave Janssen ik denk dat ge aan het doorslaan bent. Wat ik denk dan er van die enkeling zijn die den boel op stelten kom zetten gelijk ze bij Club komen doen. MAAR beticht geen ander voor ge het zeker weet. En gaat u naar de voetbal kijken of is het maar om een ander vuil te maken dat ge zo reactie heeft..
  • Dave Janssens

    6 jaar geleden
    Ik denk dat er daar toch een hoop van Club moeten tss gestaan hebben en anders zijn het op Cercle armtierige succes supps. Moesten ze dat volk ook in eerste elke twee weken samen krijgen leuk, maar al te vaak ga je daar als in een lege kathedraal staan voetballen. Saai saaier saaist.