Facebook
Volledig scherm
© Facebook

Anna (15) heeft een onverzadigbare honger en ze kan er niets aan doen. Intussen weegt ze 172 kilogram

MedischZe is het gewoon dat alle hoofden zich naar haar draaien als ze ergens binnenkomt. De Amerikaanse Anna Hankins (15) weegt 172 kilogram, maar ondanks de afkeurende blikken kan de tiener daar niets aan doen. Ze lijdt aan een ziekte waardoor ze een onverzadigbare honger heeft en ze maar aan één ding kan denken: eten. En ze doet alles om dat te krijgen.

36 reacties

  • Sara Peeters

    6 jaar geleden
    Deze kleine fout in het genetisch materiaal is verantwoordelijk voor een hele reeks kenmerken en eigenschappen. Op mentaal gebied kenmerkt het Prader-Willi syndroom zich door de aanwezigheid van een lichte tot matige verstandelijke beperking (IQ van 50-85). De twee belangrijkste symptomen van het PWS zijn onverzadigbare eetlust en gedragsproblemen. Voor degene die geen opzoek werk willen doen!
  • Heidi Werbrouck

    6 jaar geleden
    Ipv onzin uit te kramen over iets waar je niets vanaf weet zoek het eens op en reageer dan! Neen, meer water zal niet helpen. Neen een maagverkleining ook niet en met andere "dikkerds" heeft het niets van doen. Zij heeft een genetisch defect waardoor ze geen verzadigingsgevoel heeft. Velen van jullie hebben eveneens een genetisch defect nl anencefalie. Ook eens opzoeken!
  • Chris Devlaeminck

    6 jaar geleden
    En natuurlijk zullen alle dikkerds iets gelijkaardigs hebben. Vreten is een verslaving.
  • Joeri Damman

    6 jaar geleden
    Ik kan mij voorstellen dat dit niet gemakkelijk is maar het lichaam laat wel toe gezonder te zijn, ook al doet het brein er moeilijk over.
  • Pieter Werlo

    6 jaar geleden
    Mensen die deze ziekte niet kennen zouden beter hun domme mond houden en zich informeren. Dit gaat over een ziekte waarbij men enkel aan eten kan denken. Dick Swaab heeft er veel over geschreven in zijn boek over hett brein.