pzvlas
Volledig scherm
© pzvlas

Man die vriendin en schoonmoeder vermoordde in Herstal opgepakt in Turkije

De ex-partner van de vrouw die afgelopen weekend samen met haar moeder werd vermoord in Herstal (Luik) is vandaag gearresteerd in Turkije. Dat melden Waalse media op basis van een bericht in de Turkse krant Hürriyet. De man heeft zich vanmorgen aangegeven op de Belgische ambassade in Ankara, zo bevestigde procureur Damien Leboutte van het parket van Luik.

15 reacties

  • ANN LIMBOS

    6 jaar geleden
    Amaai, die was rap ginder.
  • Ronny Severeyns

    6 jaar geleden
    Weer zo'n Erdogan-adept die ons hier de les wil leren, en dan gaat lopen gelijk een lafaard. Tegen vrouw en dochter kan hij wel op. De held!
  • Christine Laevers

    6 jaar geleden
    Wanneer gaan de autoriteiten nu eens doodsbedreigingen en eerdere conflicten in relationele en/of familiale context ernstig nemen ? De twee vrouwen hadden nog in leven kunnen zijn! En het maakt me niet uit waar hun roots wel of niet lagen. En die van de dader.
  • Sven Raets

    6 jaar geleden
    Allee ze zullen hem wel weeral uitleveren naar België zeker ? Beter berechten en straf ginder uitzitten !
  • Rudy deglain

    6 jaar geleden
    Toch vreemd dat dit uitschot altijd van dezelfde landen komen. Zo snel naar daar vluchten. Z’n roots zullen wel iets hebben daar. Waarschijnlijk was hij een beetje verward en heeft een moeilijke jeugd gehad. Hoelang gaat hij in de gevangenis zitten? Geen 10 jaar, geloof mij. Of procedure fouten of goed gedrag. Nooit eerder strafbare feiten gepleegd. Alles is goed om justitie een oor aan te naaien. Arm belgie