Donald Trump en Stormy Daniels.
Volledig scherm
PREMIUM
Donald Trump en Stormy Daniels. © AFP

Waarom we geen vrouwelijke Trump of Berlusconi kennen? Macht erotiseert vooral mannen

Macht erotiseert. Iedereen kent het gezegde en kan er ook meteen voorbeelden bij noemen: van Silvio Berlusconi over Bill Clinton tot Donald Trump. Macht geeft mannen goesting en het waanidee dat veel vrouwen met hen naar bed willen. Op vrouwelijke voorbeelden zal u niet zo snel komen, en er zijn ook niet echt bekende voorbeelden. Vrouwen zijn nochtans even gevoelig voor macht als mannen en ze raken er even makkelijk door gecorrumpeerd. Alleen gedragen ze zich op seksueel vlak niet zo snel als jagers . 

7 reacties

  • Michaël Van Gansbeke

    6 jaar geleden
    Volgens wat ik zie om mij heen en zelf meegemaakt heb zijn het de vrouwen die zich in bosjes voor de voeten werpen van succesvolle of machtige mannen. Iets met het instinct het beste en sterkste sperma te zoeken te maken. En dan klagen?
  • x x

    6 jaar geleden
    "...het waanidee dat veel vrouwen met hen naar bed willen." Da's geen waanidee maar de waarheid.
  • Maurice Keukelaers

    6 jaar geleden
    Toen bekend werd dat de ex-president van Frankrijk Mitterand een buitenechtelijke dochter had, vroeg ik een collega uit Parijs wat ij daarvan vond. Zijn antwoord was heel simpel. "Weet ge, wij Fransmannen weten dat macht een zekere erotische aantrekkingskrach heeft." Et alors ?
  • Gilbert Geldof

    6 jaar geleden
    Een vrouwelijke Trump .... Hillary Clinton! Nee, dank U
  • lodewijk maesen

    6 jaar geleden
    haha machtige man heeft gewoon veel aantrek bij vrouwen...het nu niet omdraaien he zeveraars haha