Australië wijst twee Russische diplomaten uit als gevolg van de vergiftiging van oud-dubbelspion Sergei Skripal en zijn dochter in het Britse Salisbury begin deze maand. Dat heeft eerste minister Malcolm Turnbull vandaag bekendgemaakt.
Volledig scherm
Australië wijst twee Russische diplomaten uit als gevolg van de vergiftiging van oud-dubbelspion Sergei Skripal en zijn dochter in het Britse Salisbury begin deze maand. Dat heeft eerste minister Malcolm Turnbull vandaag bekendgemaakt. © EPA

Ook Australië wijst twee Russische diplomaten uit na gifaanval op ex-spion

Australië wijst twee Russische diplomaten uit als gevolg van de vergiftiging van oud-dubbelspion Sergei Skripal en zijn dochter in het Britse Salisbury begin deze maand. Dat heeft eerste minister Malcolm Turnbull vandaag bekendgemaakt. De beslissing maakt deel uit van een gecoördineerde reactie van westerse landen tegen de gifaanval.

9 reacties

  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    Zijn dat geen tekenen genoeg dat men Poetin voor geen haar betrouwt ... De man die, onder vele andere leugens, beweert dat er geen Russische militairen deelgenomen hebben aan de annexatie van de Krim.
  • Daan Roos

    6 jaar geleden
    Dit zijn dus de vrienden van de VS. Wat doen Turkije en Israël? Geen vrienden meer?
  • Jef Nagels

    6 jaar geleden
    Die zitten met dezelfde Queen. Dus vriendschapsbanden zijn belangrijker dan de waarheid...
  • Pascal Fransen

    6 jaar geleden
    Waar blijven die bewijzen!!!!!!
  • Luc Lepoudre

    6 jaar geleden
    De vraag is in hoeverre het schurkenbeleid van de NAVO-landen om Rusland te diaboliseren gedragen wordt door de bevolking. Een meerderheid is slimmer en doorziet de vuile spelletjes omdat we nu internetinformatie hebben in plaats van de berichtgeving van vroeger. Rusland en Poetin worden alsmaar populairder.