Mark Zuckerberg, foto uit 2013.
Volledig scherm
Mark Zuckerberg, foto uit 2013. © AFP

Zuckerberg weigert te getuigen voor Britse parlement

Topman Mark Zuckerberg van Facebook zal niet verschijnen in het Britse parlement om uitleg te geven over het schandaal rond misbruik van gebruikersinformatie. In plaats daarvan wil hij naaste medewerkers sturen, aldus een verklaring van het Amerikaanse techbedrijf. Zuckerberg weigert daarmee om in te gaan op de vraag om persoonlijk te komen getuigen.

19 reacties

  • Ludo Broeders

    6 jaar geleden
    Al wie dat FB , instagram of andere gebruiken weten de risiko's, van mij zullen ze in ieder geval geen info verkrijgen. Het kan echt wel zonder FB, vroeger bestond het ook niet en er was meer contact met elkaar, dus so wath.
  • Eddy van Dorst

    6 jaar geleden
    Dat heb je nu eenmaal met de eigenaar van de grootste vuilbak ter wereld.Tot het IQ van de mensen terug omhoog gaat en dan zal fakebook wel verdwijnen
  • Aaa Aaa

    6 jaar geleden
    toch normaal een hacker die de privicy aan zijn laars lapt ,
  • Peggy Geerts

    6 jaar geleden
    De enige die nog nooit een FB profiel heeft gehad en weigert er één te maken voor zichzelf is de man zélf ... lafaard ! Dat zegt alles over de persoon die achter FB zit en wat hij er allemaal mee van plan is/was .
  • Louis Holmes

    6 jaar geleden
    Hoe? Hij heeft zich toch al geexcuseerd met een dure advertentie? Voor sommigen is het nooit genoeg. Laat diene mens eens gerust, dan kan hij in stilte verder zijn zakken vullen met de mensen die niks te verbergen hebben.