Juf Brittany Zamora (27) zou drie keer seks gehad hebben met een 13-jarige leerling. Een andere leerling betrapte hen op school.
Volledig scherm
Juf Brittany Zamora (27) zou drie keer seks gehad hebben met een 13-jarige leerling. Een andere leerling betrapte hen op school. © Twitter @KimABC15 / RV

Juf tegen haar 13-jarige leerling: "Ik wil non-stop seks met jou"

BuitenlandEen 27-jarige juf uit Arizona zit in de cel op verdenking van kindermisbruik. Ze zou zowel in de klas als buiten de school seks hebben gehad met een 13-jarige leerling. Het misbruik kwam aan het licht toen de ouders van de jongen haar pikante berichten ontdekten.

45 reacties

  • Tim Van Bets

    6 jaar geleden
    Jaja, lekker hypocriet. Je zou over de rooie gaan als je dochter die berichten kreeg van een leraar... Jongen of meisje, KAN NIET!
  • Gerrit Mangé

    6 jaar geleden
    Die vrouw is misschien wel nymfomane, en in sommige gevallen is dat zelfs leuk,maar deze jongen is toch wel erg jong, hoewel hij volgens mij wel weet waar hij mee bezig is. Stiekem hoopte ik vroeger ook op zo'n lerares is zij dan schuldig. Sex heb je nog altijd met twee.
  • Peggy Geerts

    6 jaar geleden
    Zo zie je maar dat vrouwen ook pedofielen kunnen zijn , het hoeft niet steeds een man te zijn ! Zelfde straffen uitspreken als wanneer het een mannelijke leerkracht zou zijn geweest , iedereen gelijk voor de wet !
  • Lucian Lachance

    6 jaar geleden
    De minderjarige is een jongen? - Dan geld de wet voor seks met minderjarigen niet meer. - Dan maakt het niet uit dat zij, zijn leekracht is wat totaal niet kan in dat beroep. De minderjarige is een meisje? - kastreren, bak in, hopen dat hij wordt gelincht, schande,.... Lekker hypocriet mensen.
  • jean petermans

    6 jaar geleden
    Sexdrang is raar en onvoorspelbaar.