Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Jarige Neuer krijgt het beste geschenk: doelman loopt voor het eerst sinds blessure op veld

Manuel Neuer heeft op zijn 32e verjaardag voor het eerst het trainingsveld betreden sinds hij in de herfst van 2017 een barst opliep in zijn linkervoet. De doelman en aanvoerder van Bayern München en het Duitse elftal liep enkele rondjes gedurende twee keer tien minuten. “Dit is een belangrijke stap richting de langverwachte comeback”, zo meldt Bayern.

De Duitse nummer één plaatste ook een filmpje op Facebook. Daarin steekt hij zijn duim omhoog. “Fantastisch! Voor het eerst naar buiten”, zo schreef hij.

Neuer, die in september voor de derde keer een middelvoetbreuk opliep, hoopt dit seizoen nog zijn rentree te vieren bij Bayern en aan te treden op het WK in Rusland, dat op 14 juni begint. Vorige week kondigde de doelman nog aan dat hij niks wil overhaasten. “We moeten bijzonder voorzichtig zijn. Het is echt belangrijk dat er niets meer gebeurt met mijn voet. Anders hebben we het misschien over mijn carrière”, zo klonk het toen.

Bondscoach Joachim Löw liet al optekenen dat hij op het WK op Neuer rekent.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer