© FRederik beyens

L’Epicerie du Cirque slaat nieuwe weg in

L’Epicerie du Cirque houdt in de huidige vorm op te bestaan. De eigenaars van het voormalige Antwerpse sterrenrestaurant openen in mei een volledig nieuw concept.

edm, jvb

L’Epicerie du Cirque in de Volkstraat in Antwerpen, dat vorig jaar zijn Michelinster moest inleveren, sluit na twaalf jaar in midden april de deuren. Eigenaars Dennis Broeckx en Ellen Destuyver heropenen in oktober op dezelfde locatie, met een nieuwe naam én een nieuw concept.

Eerder openden eigenaars Dennis Broeckx en Ellen Destuyver de lunchbar Moss en Bar Palmier (wijn- en bierbar met hapjes) enkele huizen verderop in de Volkstraat. L’Épicerie du Cirque verhuist vanaf einde mei naar de kelderverdiepding van datzelfde adres en zal voortaan toepasselijk de naam ‘L’Épicerie du Cirque under the Palm Trees’ voeren.

“L’Epicerie du Cirque - under the Palm Trees trekt resoluut de kaart van streek- en seizoensgebonden producten en focust op akkergedreven werkwijze: wat op dat moment regionaal beschikbaar is, komt op de kaart”, klinkt het in de aankondiging. Het koppel opende zopas nog een vierde zaak in Pakt in het voormalige Militair Hospitaal, namelijk de sapjes- en lunchbar Racine.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER