Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Jonge moeder (21) in de cel voor poging tot gifmoord op 7 maanden oude baby

Een 21-jarige vrouw uit Knokke zit in de cel op verdenking van poging tot gifmoord op haar zeven maanden oude baby. De Brugse raadkamer verlengde haar aanhouding vanmorgen met een maand. 

27 reacties

  • Francoise Stevens

    6 jaar geleden
    Johan Vercarre : Ten eerste, de moeder is nog altijd onschuldig tot haar schuld bewezen is en Ten tweede, het kindje is aan de beterhand... (dus geen engeltje in de hemel). Iets verder lezen dan de titel...
  • Loesje Vranken

    6 jaar geleden
    Als men geen kinderen wil moet men zorgen dat je niet kunt zwanger worden. Er is genoeg keuze in anticonceptie middelen. Er zijn zoveel mensen met een kinderwens waar het niet bij lukt zonder dat je kindjes mishandelen of proberen te doden.
  • ANN LIMBOS

    6 jaar geleden
    Als je niet voor je kind kunt zorgen roep dan hulp in.
  • Leopold Bielen-Buczek

    6 jaar geleden
    Wat een verhaal, aan de ene kant verliest een gezin een kind en is men gebroken voor de rest van zijn leven en aan de andere kant wil een jonge moeder haar kind om het leven brengen. Daar is geen enkel excuus voor! Arm kind, met een moeder die geen enkel respect heeft voor het leven.
  • Johan Vercarre

    6 jaar geleden
    Sommigen zouden het recht niet mogen hebben ouder te zijn. Wanneer gaat er eens een screening gebeuren van risicogevallen ? Zoiets doe je gewoon niet ! Weer een engeltje in de hemel.