BELGIAN
Volledig scherm
© BELGIAN

Bart De Wever: "We gaan eindigen bij rekeningrijden, ook al is het niet populair"

N-VA-partijvoorzitter Bart De Wever zet wat zijn partij betreft de deur op een kier voor rekeningrijden, een maatregel waarbij de vaste autobelasting wordt vervangen door variabele heffingen per kilometer op filegevoelige plaatsen/tijdstippen. "Je kan daar niet onderuit." Al voegt hij daar meteen aan toe dat het "niet voor deze legislatuur" zal zijn.

531 reacties

  • Nico Herbots

    6 jaar geleden
    't is alweer even geleden dat ik de rekening nog eens heb gemaakt, maar als ik binnenkort nog meer ga moeten betalen om op mijn werk te geraken, is het volgens mij echt rendabeler dat ik ontslag vraag en ga stempelen. Wat je in dit land moet betalen om mobiel te zijn wanneer je niet in of nabij een centrum woont, 't is hallucinant. En hier op de buiten liggen de jobs niet voor het rapen, wat de regering ook beweert. Maar we moeten wel 'werken werken werken'. Nou, begin er maar aan.
  • Ronald Boudewijns

    6 jaar geleden
    “We gaan stoppen met stemmen op die belastingpartijen, ook al is het niet populair” , althans voor die vetbetaalde “paljassen”.........
  • inkje c

    6 jaar geleden
    Triestig want we betalen ook al voor het kilometerrijden van vrachtwagens. Dit word toch doorgerekend aan de klanten.
  • Ronny Ooijen

    6 jaar geleden
    Marc Baeyens,maar wel belogen en opgezadeld met de hogere facturen.
  • Stevie Peeters

    6 jaar geleden
    Mijn salariswagen afpakken = stoppen met werken. Tenzij er een zeeeer goed alternatief komt. Laat de jobs in de privé dan maar uitvoeren door de overheid.