Photo News
Volledig scherm
© Photo News

KOERS KORT: Gevallen Naesen onzeker voor Ronde van Vlaanderen - Van Aert houdt rugpijn over aan botsing met seingever

18 reacties

  • Antoine Van De Velde

    6 jaar geleden
    Na de aanrijding van Wout fietsen nog drie renners tussen de paaltjes, renners proberen op te schuiven richting de volgende helling. Dat Wout daar niet mocht rijden is gemakkelijk gezegd van in de zetel thuis, vaak door supporters uit het andere kamp.
  • Dirk Van Den Bossche

    6 jaar geleden
    De schuld ligt bij al die gemeenten die van die dwaze paaltjes zetten, zogezegd voor de veiligheid, maar juist het tegenovergestelde effect hebben. Een seingever moet blijven staan waar hij staat en deze heeft van de schrik achteruit gesprongen, anders was er niets gebeurd. En anti Van Aerts, het was zeer duidelijk dat Wout informeerde naar de seingever hoe het was en duidelijk niet boos was op de man
  • Piet Vanzonhoven

    6 jaar geleden
    Ik weet niet waar jij zoiets ziet , Wout reed waar hij niet moest rijden , stond die seingever daar niet reed hij knal op de paalkes . als seingever zie je ook wel of een renner die afkomt je gezien heeft of niet , wout zat te slapen.
  • jurgen maes

    6 jaar geleden
    sedert wanneer mag mijnheertje van aert over het fietspad rijden? omdat hij de steun krijgt van de heilige wuyts misschien? zouden hem uit koers moeten nemen, heilig woutje
  • Ghislain Huysentruyt

    6 jaar geleden
    Een tip voor seingevers: voor Uw eigen veiligheid sta je beter altijd na de hindernis! Omdat de renners dan zelf ook beter de hindernis kunnen inschatten. Met andere woorden zorg dat je zelf geen hindernis bent.