Jean Asselborn
Volledig scherm
Jean Asselborn © EPA

Luxemburg roept zijn ambassadeur terug uit Moskou voor overleg

BuitenlandDe Luxemburgse minister van Buitenlandse Zaken Jean Asselborn roept zijn ambassadeur in Moskou terug voor overleg. Dat heeft de Luxemburgse regering aangekondigd in een persbericht. 

5 reacties

  • chris delanghe

    6 jaar geleden
    Poetin wil men Junker een klapke doen om zijn zwart geld in Luxemburg te parkeren???. voor wat hoort wat, zoals het in goed politieke middens past.
  • Frans Peeters

    6 jaar geleden
    Rusland heeft aan GB bewijzen en een onafhankelijk onderzoekteam gevraagd en niet gekregen, gisteren zei oud minister Eyskens dat KGB dit gefikst had, in welke gedachten wereld leven onze politiekers?
  • Erwin Borloo

    6 jaar geleden
    Heel waarschijnlijk , want wie anders zou? probeer met die argumentatie eens een verdachte voor het gerecht te veroordelen. De roepers van de rechtstaat en mensenrechten staan direct, en terecht op hun achterste poten. Maar in dit geval kan het wel. Gaat de bevolking daar blijven intrappen?
  • Fons Casteels

    6 jaar geleden
    Het lijkt wel het best bewaarde geheim ooit in de politiek. Groot-Brittannië heeft het bewijs dat Rusland de dader is van die moordpoging, en premier May heeft dat formeel bewijs meegedeeld aan alle landen van de Europese Unie, aan Canada en aan Amerika. Maar toch is nog geen enkele journalist, geen enkele krant, geen enkele tv-zender erin geslaagd om dat bewijs te pakken te krijgen. Vreemd. Ik zou zowaar nog gaan denken dat de Britse premier liegt.
  • Fre terweirs

    6 jaar geleden
    Thuis houden!