Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Buitenlandse Zaken dringt met nieuwe campagne aan bij reizende Belgen: “Registreer je online”

Met de paasvakantie voor de deur spoort het ministerie van Buitenlandse Zaken Belgen opnieuw aan om hun reis te registreren op Travellers Online. Een nieuwe campagne met onder andere Goedele Liekens moet het platform onder de aandacht brengen. 

5 reacties

  • Luc Vermeulen

    6 jaar geleden
    Tuurlijk! Allemaal de computer in en volgend jaar een reisbelasting. Sinds ik suikerbelasting betaal op suikervrije tanken weet ik het wel!
  • Jan Van Overveldt

    6 jaar geleden
    Dat is gewoon een klucht. Ben een aantal jaren geleden verscheidene malen naar Syrië geweest voor mijn werk. Was wel voor de oorlog. Mij per e-mail aangemeld op de ambassade (in Damascus), nooit enig antwoord of zelfs ontvangstmelding gekregen, zijn nu nog steeds aan het slapen (denk ik)....
  • Chris de Velde

    6 jaar geleden
    big brother is watching you? of om welke redden anders?
  • Gert De Vries

    6 jaar geleden
    Zelfs als we op reis gaan wil de staat weten waar we zitten zonder onze gsm, internet, bankkaartengebruik, péage, vluchten, camera-beelden,... te moeten "monitoren"
  • Paul De Mol

    6 jaar geleden
    Gelukkig is dit (nog) niet verplicht, zoals de eCall in nieuwe wagens. We halen steeds meer Big Brother in ons leven.
  1. Onthaalmoeder voor rechter nadat jongetje schedelfractuur oploopt: “Excuses hebben we ook na twee jaar nog niet gekregen”
    PREMIUM

    Onthaalmoe­der voor rechter nadat jongetje schedel­frac­tuur oploopt: “Excuses hebben we ook na twee jaar nog niet gekregen”

    Een onthaalmoeder uit Langemark moet zich voor de rechtbank van Ieper verantwoorden nadat in haar opvang een kindje zwaargewond raakte. De toen 9 maanden oude knaap kreeg in 2022 een stoel op zijn hoofdje en liep een schedelfractuur op. Haar raadsman spreekt van een jammerlijk ongeval. Maar waarom duurde het een week voor de politie ingelicht werd? En hoe gaat het ondertussen met het slachtoffertje? De beklaagde kon kort na de feiten nog rekenen op heel wat steunbetuigingen: “Ze zorgt voor onze baby’s alsof het haar eigen kinderen zijn, de liefde spat ervan af.”
    Langemark
  2. Opnieuw Crevits, weer Weyts, of iemand anders? Heel wat partijen azen op post van onderwijsminister
    85

    Opnieuw Crevits, weer Weyts, of iemand anders? Heel wat partijen azen op post van onderwijs­mi­nis­ter

    Heel wat partijen azen op de post van de toekomstig Vlaams minister van Onderwijs. CD&V-voorzitter Sammy Mahdi zegt woensdag het “domein opnieuw in handen” te willen nemen en kijkt bijvoorbeeld in de richting van voormalig onderwijsminister Hilde Crevits. Voor N-VA-voorzitter Bart De Wever mag Ben Weyts zichzelf opvolgen “als hij maar zijn broek aanhoudt”. Dat zeiden ze op een onderwijsdebat van de Directiecommissie van het Katholiek Basisonderwijs (DCBaO) in Antwerpen.