Vermiste man in waterput teruggevonden

© mvn

Een 71-jarige man uit Sint-Andries is maandag in een waterput teruggevonden. De politie was al de hele dag actief op zoek naar de man. Ze vonden hem uiteindelijk dood in de put in de buurt van zijn woning. De omstandigheden zijn nog onduidelijk.

tlg

De politie van Brugge organiseerde gisteren maandag een grootschalige zoekactie in en rond de Doornstraat in Sint-Andries. Een 71-jarige man was daar sinds zondagmorgen uit zijn woning verdwenen. De politie zette heel wat mensen in om hem te zoeken. Ook speurhonden werden bij de zoektocht betrokken. De zeventiger werd gisteravond teruggevonden. Zijn lichaam lag in een waterput in de buurt.

Opsporingsberichten

De verdwijning van de man was opvallend. Zijn vrouw zag hem het laatst toen ze zaterdagavond ging slapen. Hij zat toen in de living televisie te kijken. Maar toen ze zondagmorgen wakker werd, was haar man nergens te vinden, waarop ze de politie waarschuwde. Omdat hij maar niet thuis kwam, werden gisteren de grote middelen ingezet.

De politie verspreidde in de late middag een opsporingsbericht. Daarin stond te lezen dat de man het huis tussen 3.30 uur en 9 uur verliet. Ook de ongeruste familie verspreidde gisteren een oproep via de sociale media.

Beide opsporingsberichten werden gisteravond rond 18 uur verwijderd. De zeventiger werd gevonden. Volgens het parket wijst alles op een wanhoopsdaad. De precieze omstandigheden zijn nog onduidelijk en worden verder onderzocht.

De wetsdokter moet nog vaststellingen doen

Wie vragen heeft over zelfdoding, kan terecht op het gratis nummer 1813 en www.zelfmoord1813.be.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen