Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Beresterke Lampaert schenkt Quick.Step nieuwe zege in Dwars door Vlaanderen

WielrennenYves Lampaert heeft net zoals vorig jaar Dwars door Vlaanderen gewonnen. De West-Vlaming van Quick.Step Floors verschalkte zijn metgezellen met een aanval in de slotkilometer. Mike Teunissen won de sprint voor de tweede plek, Sep Vanmarcke mocht als derde mee op het podium.

47 reacties

  • Rik Cappelle

    6 jaar geleden
    Als ge leest dat er hier één schrijft dat Quick Step er vaak niet staat in grote koersen dan zouden sommige toch beter naar het korfbal of het darts kijken dan zulke onzin uit te kramen. dretie ik zal u eens een plezier doen en u mede delen dat sedert het ontstaan van Quick Step in het peloton er niet minder dan zegge en schrijve tweeënzestig !!! (62) klassiekers werden gewonnen. Dus hou er maar mee op hé man.
  • dretie munkies

    6 jaar geleden
    Afwachten maar wat het zondag wordt : het zo geloofde Quick Step staat er vaak niet in de echte grote koersen
  • Wouter Van de Walle

    6 jaar geleden
    Filip Desmedt, klein kind zeg. Van Aert en Greg afbreken.. Wat hebt gij al gepresteerd in uw leven? Veel zal het niet zijn
  • Rik Cappelle

    6 jaar geleden
    QS rijdt door na een valpartij OS heeft den boel uitgekocht OS rijdt met nieuwe dopage QS heeft geluk dat Sagan niet mee doet QS sportbestuurder zet zijn renners uit de wind En vooral QS zet alle QS haters te kakken !!!
  • Ferdinand Nuyts

    6 jaar geleden
    Ik denk dat ze bij Quick.Step nieuwe brandstof gevonden hebben.