AFP
Volledig scherm
© AFP

Israël stuurt scherpschutters naar Palestijnse protestactie

BuitenlandVanaf vrijdag worden op de Gazastrook tienduizenden Palestijnen op straat verwacht voor massale protesten die enkele weken moeten duren. Het Israëlische leger heeft de toestemming gegeven om het vuur te openen op Palestijnen die zich op een bedreigende manier te dicht bij de grens wagen, aldus de Israëlische stafchef Gadi Eisenkot vandaag bij wijze van waarschuwing.

7 reacties

  • yahya kasmi

    6 jaar geleden
    Hamas is democratisch verkozen door Palestijnen beste blinde Marc baeyens !
  • amir alispago

    6 jaar geleden
    Wat kunnen ze nog van de Palestijnse ontnemen ?! Niets. Zij hebben niets meer te verliezen. Die mensen leven met anderhalve miljoen op oppervlakte van een Antverpse district onschuldig opgesloten als de zwaarste criminelen. In hun huizen leven joodse inwijkelingen uit oost Europa en Rusland. Terwijl ze creperen en worden dagelijks als grootwild afgeslacht.
  • aytekin akkar

    6 jaar geleden
    Walgelijk!!!!
  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    Voor Hamas heeft de vrede lang genoeg geduurd. Ze is terug begonnen het volk op te jutten om het later als schild te kunnen gebruiken. En op die manier de sympathie van het westen te bekomen. Believers van terrorisme staan te popelen.
  • Magda De Buyser

    6 jaar geleden
    De maskers vallen af bij de Zionisten. Scherpschutters tegen betogers, hoe laf kunt ge zijn. Wanneer gaan we die diplomaten uitwijzen?