De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov. Het minister van BuZa wijst Londen nu zélf met de vinger over de vergiftiging van een ex-spion.
Volledig scherm
De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov. Het minister van BuZa wijst Londen nu zélf met de vinger over de vergiftiging van een ex-spion. © epa

Rusland wijst VK met vinger voor aanval op ex-spion: "Desinteresse om echte daders te zoeken, leidt ons naar idee van mogelijke betrokkenheid Britse geheime diensten"

Het Verenigd Koninkrijk draagt mogelijk een verantwoordelijkheid bij de aanval op de Russische ex-spion met het zenuwgas novitsjok. Dat beweert het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken.

21 reacties

  • Gerry Cle

    6 jaar geleden
    Lavrov doet net hetzelfde wat hij de Britten verwijt. Hij beschuldigd op basis van vermoedens ipv harde bewijzen. Met hetzelfde uitgestreken gezicht praat hij ook steeds de (mis)daden goed van dictator Assad.
  • Mariette De Meyer

    6 jaar geleden
    Ik weet wel zeker dat Minister lavrov de waarheid spreekt; Lavrov is altijd correct in zijn uitspraken, maar ook voorzichtig , kortom ik vind hem een geschikte man; Vergeleken met onze "met de leugen solidaire kwieten is hij een topman, best dat Rusland zo'n vertegenwoordiger heeft
  • Gery De Mol

    6 jaar geleden
    Jan Maarten russische bevolking wordt onder de duim gehouden? Geloof je nu zelf wat je zegt? Je kent Rusland niet dan kan je geen oordeel vellen hierover.Rusland heeft hier niks mee te maken, daarentegen vk zelf!!!! Lavrov heeft gelijk!!!!
  • Genesse Jacky

    6 jaar geleden
    Het zou niet de eerste keer zijn dat het westen liegt !
  • Kenny Ats

    6 jaar geleden
    Als Europa zich maar niet mispakt om steeds als een hond, UK en US achterna te hollen uit "solidariteit".