Minister van Veteranenzaken David Shulkin (links) is door Trump de laan uitgestuurd. De persoonlijke arts van de president, admiraal Ronny Jackson, (rechts) mag hem vervangen.
Volledig scherm
Minister van Veteranenzaken David Shulkin (links) is door Trump de laan uitgestuurd. De persoonlijke arts van de president, admiraal Ronny Jackson, (rechts) mag hem vervangen. © AFP

Trump schuift opnieuw minister aan de kant

De stoelendans in het Witte Huis lijkt voorlopig nog niet ten einde. De Amerikaanse president Donald Trump kondigde via Twitter deze nacht de zoveelste personeelswissel aan binnen zijn regering. Deze keer wordt minister van Veteranenzaken David Shulkin de laan uitgestuurd. De persoonlijke arts van de president, admiraal Ronny Jackson, mag hem vervangen.

16 reacties

  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Shulkin was de enige tegen wie Trump letterlijk gezegd heeft, in het openbaar: "de zin "You're fired!" zal nooit van toepassing zijn op jou". So much voor de beloftes van Trump!
  • Frank Van den Bulck

    6 jaar geleden
    Begintdaar stilaan op een soap te trekken !
  • Peter Bonacasa

    6 jaar geleden
    Shulkin mag dan wel een overblijfsel zijn van Obama, Trump heeft hem in 2016 wel terug aangesteld. Goed bezig dus volgens de adepten van de Grote Leider. Not!
  • luc verriest

    6 jaar geleden
    In plaats van Poetin te beschuldigen, zouden de Europese staten zich beter eens bezinnen over de "coup" die Trump aan het beramen is met het verzamelen van gelijkgezinde haviken rondom hem. Waar gaat die zot ons naartoe leiden? Oorlog?
  • Jan Dierckx

    6 jaar geleden
    Trump is goed bezig, ondanks het geroep en getier van zijn tegenstanders: de beloofde muur is in gang gezet, dictatortje Un heeft gas teruggenomen en gaat nu met mensen praten ipv zijn vroegere spierballengerol. En als een bedrijfsleider zat hij alles wat onbekwaam is of een geschiedenis van zelfverrijking moet eruit. Dat laatste zouden ze beter in België ook eens doen.