De twaalfjarige Peter Lombardi uit de Amerikaanse staat Ohio zag deze week zijn diepste wens in vervulling gaan. De jongen kreeg een kus van de Paus toen hij op bezoek was in Rome tijdens de Heilige Week.
Volledig scherm
De twaalfjarige Peter Lombardi uit de Amerikaanse staat Ohio zag deze week zijn diepste wens in vervulling gaan. De jongen kreeg een kus van de Paus toen hij op bezoek was in Rome tijdens de Heilige Week. © Photo News

Een kusje van de paus: diepste wens van ex-kankerpatiëntje gaat in vervulling

De twaalfjarige Peter Lombardi uit de Amerikaanse staat Ohio zag deze week zijn diepste wens in vervulling gaan. De jongen kreeg een kus van de paus toen hij op bezoek was in Rome tijdens de Heilige Week. Toen Peter negen was, werd bij hem acute leukemie vastgesteld. Sinds juni vorig jaar is de kanker in remissie.

9 reacties

  • Jef joossens

    6 jaar geleden
    Toch mooi dat zulke dingen gebeuren, het moet niet altijd negatief zijn als er iets over geloof geschreven word. Ik ben zelf niet gelovig maar in sommige gevallen en voor sommige mensen is het goed dat ze zich kunnen versterken door hun geloof. Het is tenslotte niet die waar zij in geloven die de dingen laat veranderen, dat doen ze zelf door te denken dat ze er bij geholpen worden van bovenaf en zo de kracht hebben om zelf de dingen te veranderen.
  • gustaaf carpels

    6 jaar geleden
    Happy end Daar wordt ik blij van
  • Peggy Geerts

    6 jaar geleden
    Wat een mooi verhaal :) blij eens zoiets prachtigs te mogen lezen !
  • Gerd Van nieuwenhove

    6 jaar geleden
    Meer van dat !
  • niki peeters

    6 jaar geleden
    Ook al ben ik niet gelovig, van buitenwipper tot paus.... de beste paus ooit!