.
Volledig scherm
. © Joel Hoylaerts / photo news

Gewesten moeten 503.000 euro ophoesten aan oude vzw van prins Laurent

BinnenlandDe drie gewesten moeten in totaal 503.000 euro betalen aan het Koninklijk Instituut voor het Duurzame Beheer van de Natuurlijke Rijkdommen en de Bevordering van Schone Technologie (KINT), de vzw waarvan prins Laurent voorzitter was. Dat bericht Le Soir vandaag.

47 reacties

  • Benny De Keyzer

    6 jaar geleden
    Mooi zo, dankzij zijn vzw heeft het kind zijn vermindering in dotatie dubbel en dik terug bijeen gegraaid. Wordt het niet eens tijd dat we heel die poppenkast buiten smijten? Weg met dat geldverslindend koningshuis!
  • Roger Van Acker

    6 jaar geleden
    Mensen het kan maar op een manier.SAMEN DE STRAAT OP.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Een constructie goedgekeurd door Paars Groen, dan mochten champagne drinken bij de Koning. Schaamte hebben politici niet, ze worden nooit afgestraft door hun verkeerd beleid, het is toch hun geld niet. jintha peeters, de ene rijke is wat rijker dan de andere en mag zich wat meer veroorloven, op de eerst rij zeker om bloemmetjes uit te delen zijn en op de laatste rij voor één cent voor een kansarme.
  • Orban Luc

    6 jaar geleden
    WEET als je in de politiek fouten maakt is wel de burger die betaald en is niet anders en weer de schuld geven aan een andere is zo gemakelijk
  • Joske Vermeulen

    6 jaar geleden
    een brug te ver....