Photo News
Volledig scherm
© Photo News

The sky is the limit bij Bahrain: naast Van Avermaet staan ook Teuns en Van Aert hoog op het verlanglijstje

WielrennenEen klassieke voorjaarskern mét Greg Van Avermaet, Wout van Aert en Dylan Teuns. Dat is het ambitieuze toekomstplan van Bahrain-Merida. De structuur en het vereiste budget zijn alvast voorhanden. Nu de renners nog.

11 reacties

  • Antoine Van De Velde

    6 jaar geleden
    Is het al niet genoeg dat Sven Nijs de kijker het wielrennen bij brengt vaak tot vervelend toe. Een leerling is geen kunstenaar en maar goed ook. Hopelijk heeft Wout ongeveer het talent van Roger daar zal hij verder mee komen dan met om het even wie zijn raad.
  • Eduard Dierckx

    6 jaar geleden
    Wout kan de koers nog niet lezen zoals in de cross, hij moet dit nog leren. Geef hem de tijd en laat hem groeien, voor het veld moet hij te rade gaan bij Nys en voor de weg bij Roger de Vlaeminck, ieder een fenomeen op hun gebied.
  • Dirk Van Den Bossche

    6 jaar geleden
    En de grootste mond en meeste lawaai komen terug van zielig Filipke. Begrijpt nog altijd niet dat er elke dag mensen zijn gezaag beu zijn
  • Frans Peeters

    6 jaar geleden
    Wout moet zich niet laten gek maken want heeft een groot probleem en dat zal wel de volgende koersen naar boven komen, hij kan niet finishen dat was al duidelijk in de cross en dit zal op de baan afgestraft worden. Zoutemelk spelen kunnen ze allemaal
  • RAY Robaye

    6 jaar geleden
    Als ge geen 200 % winnaar bent in het veldrijden en op de weg, ga naar Bahrain daar kan je wat geld verdienen, zelfs zonder iets te kunnen winnen. 't Zou dom zijn het niet te doen.