BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Het kriebelt bij Mathieu van der Poel na wegprestaties Wout van Aert: "In principe zou ik daar ook kunnen zitten"

WielrennenTerwijl Wout van Aert furore maakt in de voorjaarsklassiekers, stort die andere veldrittopper Mathieu van der Poel zich helemaal op het mountainbiken. In Extra Time Koers benadrukte de 23-jarige Nederlander wel dat het, bij het zien van Van Aert, onderhuids kriebelde. 

22 reacties

  • Berry Colijn

    6 jaar geleden
    Marko Decandt. Had je die insinuatie ook bij Van Aert, toen hij kort geleden wereldkampioen wielercross werd!!! Wel heel toevallig dat hij na constant verslagen werd door VdP ineens alles kon!!!
  • Antoine Van De Velde

    6 jaar geleden
    Peter Sagan is aan zijn negende seizoen bezig op de weg en is in januari 28 jaar geworden. Mathieu zal 26 jaar zijn voor hij ten vroegste definitief de weg op gaat,niet te vergelijken met Peter zijn aan pak die mountainbike en veldrijden enkel bij de jeugd deed.
  • SAM Bedfort

    6 jaar geleden
    Waarom moeten veldrijders zich gaan bewijzen op de weg? Dat de wegrenners maar eens een top 10 proberen te rijden in het veld volgende winter. Laat staan een top 3. Zal lachen worden.
  • Ongeveer Precies

    6 jaar geleden
    Mathieu moet vooral lekker blijven mountainbiken voorlopig, die brute kracht blijven opbouwen. Of hij de absolute toppers kan kloppen is nog zeer de vraag maar voor zijn ontwikkeling is het prima. Sagan zat ook in het mountainbiken en veldrijden voordat hij voluit op de weg ging rijden. We weten inmiddels gevaren is, de route die VDP volgt is zo gek nog niet. Voor het cashen hoeft hij niet naar de weg, veldrijden is lucratief genoeg voor hem.
  • Ronny Popelier

    6 jaar geleden
    In het veldrijden liggen de lonen veel hoger dan bij het wegrennen. En wat een gezever soms, zowel Mathieu als Wout zijn twee grote kleppers zowel op het veld als op de weg. En gissen over doping is ook maar laag, zeker tegenover twee eerlijke renners. Wens ze alle twee heel veel succes.