AP
Volledig scherm
© AP

Apple plant het einde van iTunes

iHLNSinds Apple begin deze maand aankondigde dat bepaalde diensten van iTunes afgebouwd zullen worden, vrezen heel wat gebruikers voor het einde van de muziekdienst. En die vrees is ook gegrond, blijkt nu. Jimmy Iovine, een van de topmannen bij het bedrijf, erkent dat het einde van iTunes in zicht is.

15 reacties

  • Rony Schouteere

    6 jaar geleden
    Schandalig als apple dit doet , itunes moet blijven zoals het is geen huur voor muziek!!!
  • diederik van amber

    6 jaar geleden
    Tom, was het maar waar. Ik heb ooit muziek gekocht op iTunes, maar kan het niet meer opnieuw downloaden, terwijl dit wel zou moeten kunnen. Gelukkig heb ik backups van mijn harde schijf.
  • Tiziana Troukens

    6 jaar geleden
    Patrick Weyers: wat Tom Douwen zegt. Gekochte muziek staat als kopie op je harde schijf. Beste bewijs: ze is ook offline beschikbaar. Enige dat verdwijnt: als je de kopie kwijt raakt, zal je ze niet opnieuw meer kunnen downloaden - maar dat is met een cd ook zo.
  • Rudy BOUMON

    6 jaar geleden
    Geef mij maar spotify, veel eenvoudiger werken dan Apple music Ik heb vorige maand nog 1 cd gekocht en had er niet eens het covertje bij.
  • Jurgen Van Den Bergh

    6 jaar geleden
    Wat is dat nu voor zever? Eerst duwen ze de fysieke muziekwinkel uit de markt door hun iTunes platform zodat die winkels zo goed als geen bestaansreden meer hadden, en nu stoppen ze ermee? Waar moet ik dan nog aan muziek geraken die ik kan afspelen zonder wifi of 4G? Betalen om te streamen? Neen bedankt, ik wil geen muziek huren!