Amy nadat ze van haar zoon Jacob bevallen was.
Volledig scherm
Amy nadat ze van haar zoon Jacob bevallen was. © Sean Cronin

"Ik ben razend kwaad": Amy sukkelt al veertien jaar met hevige rugpijn, nu komt vreemde oorzaak aan het licht

Epidurale verdovingIn 2003 beviel Amy Bright van haar zesde kind. Gek genoeg kreeg ze niet veel later af te rekenen met hevige rugpijn. En helaas, de symptomen werden sindsdien alleen maar erger. Pas vorig jaar is de ware oorzaak aan het licht gekomen. Een stuk van de naald die voor de epidurale verdoving gebruikt werd, is al die tijd in haar ruggengraat blijven steken.

35 reacties

  • Andre Vermeylen

    6 jaar geleden
    Nalatigheid van arts zoiets ziet ge toch,onmiddellijk schorsen.
  • Vera Clinckers

    6 jaar geleden
    Ik voel dit al sinds mijn geboorte, nu zit ik in een rolstoel. Wie kan ik aanklagen? Mijn ouders? De dokter die het maar een prulletje vond dat ik een open rug had? Met pijn leer je leven, al zit ik af en toe toch in een hoekje stilletjes te huilen hoor!
  • jo vandenberghe

    6 jaar geleden
    Onvergeeflijke zware fout van de anestesist,gewoon ongelooflijk iemand prikken met een naald van 9 cm en maar 6 cm overhouden na de prik?En dan nog als ge op een been zit zou je dat normaal toch moeten voelen?
  • Geert Matthys

    6 jaar geleden
    Amerika heeft veel knoeiers, en ook de allerbeste dokters maar de patiënt ziet die nooit.Eerder een verzekeringsagent die wil besparen. Hier in België had ze CT-scan binnen een week en was die naald er al lang uit. De volgende president zal er z'n werk mee hebben, je moet maar naar Fortune 500 kijken om te zien welk segment er héél erg in het groen staat.
  • zina riffia

    6 jaar geleden
    Euhm Magda, soms heb je die luxe niet om zonder epidurale te bevallen. Ik ben met epidurale bevallen van een tweeling omdat ze allebei in de verkeerde richting lagen. 1 met Voetjes naar beneden en 1 met het poepje naar beneden, ik had geen keus?! En heb nog heel veel pijn gehad na de keizersnede.