Sp.a-kopstukken John Crombez en Tom Meeuws.
Volledig scherm
Sp.a-kopstukken John Crombez en Tom Meeuws. © Photonews

Tom Meeuws: "Aanvallen moeten stoppen"

Antwerps sp.a-voorzitter Tom Meeuws heeft voor het eerst gereageerd op het strafrechtelijk onderzoek dat naar hem loopt. "Heel dit gedoe mag stoppen", zegt hij aan VTM NIEUWS. "Ik heb het dan niet over mijn politiek engagement, maar over de constante aanvallen." Volgens sp.a-voorzitter John Crombez is het logisch dat Meeuws op de verkiezingslijst blijft staan. "Zolang we niets weten, kunnen we niets zeggen."

470 reacties

  • Philippe Deckers

    6 jaar geleden
    De waarheid moet dus in de doofpot...
  • Lydie Teblick

    6 jaar geleden
    Tommeke het begint nu maar pas !De match is nog niet gedaan ! Veel succes
  • Roger Geens

    6 jaar geleden
    Ik las in mijn krant (HLN 31-03 -2018 ) dat Mark De Mesmaeker nog een 450.000 euro schuldig is aan de fiscus en ik hoop dat men ook opzoek gaat naar andere leden van de N-VA ,wellicht vallen er dan nog wat rotte appels uit de kast .In elk geval ,dit is een politiek proces met De Scheemaker aan het stuur . Treinen en bussen ,daar is nog wat te verdienen . -
  • Monique Maertens

    6 jaar geleden
    Waarom staat hier niks te lezen over N-VA-er Demesmaker uit Halle over zijn frauduleuze praktijken ?
  • Jan Deroover

    6 jaar geleden
    Blijkbaar dus een smeekbede aan zichzelf en kameraad Crombez: Stop ermee! Maar waarom doen ze het dan niet ? Wie begrijpt die sossen ? Crombez in deze van zijn woord: ik zal het héél smerig spelen en er snel mee beginnen. Veelvuldige overtredingen van de wet door Meeuws: reactie Crombez: 'Et alors, wie maakt er geen fouten. Bij ons krijgt hij nog alle kansen' Zeer positief dat Crombez bevestigt waar hij en de Spa voor staat.