Antwerps sp.a-kopstuk Tom Meeuws.
Volledig scherm
Antwerps sp.a-kopstuk Tom Meeuws. © Photo News

Tom Meeuws (sp.a) heeft zelf dagvaarding tegen De Lijn klaar

Antwerps sp.a-kopstuk Tom Meeuws heeft zelf een aanmaning en dagvaarding tegen De Lijn klaar, zoals eerder aangekondigd. Voorzitter John Crombez sluit intussen niet uit dat de aantijgingen tegen Meeuws georkestreerd zijn door N-VA. "Dit is een vuile campagne", zei hij vanmiddag in Villa Politica

351 reacties

  • Marc Van der Vloedt

    6 jaar geleden
    Dading en dating site van de NV N-VA & sp.a, of hoe teren op Vlaamse centen ! De schijngevechten in een schijndemocratie.
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    De bewijzen zijn er als het gerecht er over geoordeeld heeft. Blijkbaar waren die beroepsfouten niet ernstig genoeg voor een ontslag om dringende reden 4 jaar geleden. En duidelijk is toch al dat het niet ging om persoonlijke verrijking. Maar om het "een mouw passen" aan interne geplogenheden. Wat op veel plaatsen, ook in de politiek, gebeurt. Waarschijnlijk kan men de meeste schepencolleges in het land dan voor de rechter slepen.
  • Raoul Rouma

    6 jaar geleden
    Stand up comedian in wording, moet enkel betere momenten van optredens plannen.
  • Joris Vanderaert

    6 jaar geleden
    Wel Guido Bervoets, het zou goed zijn om eens af en toe naar het nieuws op een andere zender dan de VRT te kijken. Gisteren in het VTM-nieuws is het zonneklaar gemaakt hoe het komt dat deze informatie nu naar buiten kwam. Overigens is dat ook heel terloops vermeld in Terzake. Als iets zo klaar en duidelijk is, waarom ontkrachten bepaalde media niet de aantijgingen van Crombez en Meeuws? Ook een goeie vraag, niet?
  • marc tamar

    6 jaar geleden
    Misschien moeten wij meer uitleg krijgen van Walter Van Besien de immam van Borgerhout i.v.m. zijn echtgenote die voorzitter van De Roma.
  1. Foute medicatie of gestikt in muntstukje? Na tien jaar enkel ‘gebroken partijen’ in zaak rond dood van Maria Blanco (70): “Ik durf niets meer te verklaren”
    PREMIUM

    Foute medicatie of gestikt in muntstukje? Na tien jaar enkel ‘gebroken partijen’ in zaak rond dood van Maria Blanco (70): “Ik durf niets meer te verklaren”

    Twee gerenommeerde wetsartsen en een ervaren toxicoloog konden in november vorig jaar geen eensluidende conclusie voorleggen over de doodsoorzaak van Maria Blanco (70), die in juni 2014 in het ziekenhuis overleed. Het parket vordert een celstraf van zes jaar voor verpleegkundige S.R. (43), die de patiënte de foute pijnmedicatie zou toegediend hebben. Maar volgens haar advocaat Bert Partoens stikte Maria in een muntstuk van 20 eurocent dat diep in haar keel zat. In de rechtbank verschenen vandaag enkel ‘gebroken partijen’. “Dat we hier na tien jaar allemaal staan, is een schande voor justitie.”
    Genk, Tongeren
  2. Onderzoekscommissie doet 137 aanbevelingen na VRT-reeks ‘Godvergeten’: regeringscommissaris en oprichting van herstelfonds
    2

    Onderzoeks­com­mis­sie doet 137 aanbevelin­gen na VRT-reeks ‘Godverge­ten’: regerings­com­mis­sa­ris en oprichting van her­stelfonds

    De onderzoekscommissie in de Kamer naar kindermisbruik en seksueel geweld, binnen en buiten de Kerk, heeft 137 aanbevelingen goedgekeurd. Zo beveelt de commissie een gecoördineerde aanpak aan, met de aanstelling van een commissaris voor seksueel grensoverschrijdend gedrag en seksueel geweld op minderjarigen en kwetsbare personen. Nadat de Hoge Raad van Justitie vorige maand in een rapport een reeks disfuncties had vastgesteld tijdens Operatie Kelk, wordt ook de oprichting aanbevolen van een nieuwe onderzoekscommissie hierover.