Thuis-acteur: “Ik zag mijn vriendin maar twee maanden op een jaar”

De relatie van Thuis-acteur Christophe Haddad (Bob) en zijn vriendin en model Sanne de Regt heeft zwaar onder druk gestaan. Langeafstandsrelaties zijn geen evidentie, en dat hebben ook zij aan den lijve ondervonden. Toch zijn ze al 7,5 jaar samen. In goeie en minder goeie tijden.

mab

Christophe (37) en Sanne (34) zijn allesbehalve een alledaags koppel. Christophe heeft een tijdje in Amerika gewoond en Sanne reisde als fotomodel al de here wereld rond. Door dat nomadenbestaan hebben ze elkaar vaak weinig gezien. “In 2013 hebben we elkaar amper 2 maanden gezien. En als je niet meer alles met elkaar kunt delen, verloopt de communicatie minder vlot. Er moest iets veranderen”, zegt Christophe in Story.

© © VRT Marco Mertens

“We waren op dat moment als vier jaar samen, dus we hadden een stevige basis. Toch hou je zo’n situatie niet lang vol zonder van elkaar te vervreemden. We hebben er toen bewust voor gekozen om allebei terug te keren naar Europa, ook voor onze families. We wonen nu in Gent, de ideale uitvalsbasis voor ons werk.

Grotere rol

Toch wonen ze niet de hele tijd samen. “Niet dag in dag uit, maar ik ga geen maanden aan een stuk meer weg”, zegt Sanne. “Ik richt me als model nu vooral op Europa, dan ben ik telkens een weekend of een week van huis. Maar het blijft druk. Christophe en ik moeten vaak bijpraten in de wagen.”

“Dat we elkaar niet dagelijks zien, houdt onze relatie wel fris. Momenteel is Sanne vaker weg dan ik, omdat mijn rol in Thuis steeds groter wordt, maar we houden elkaar sowieso niet tegen. als ik morgen naar het buitenland moet voor een nieuw project, doe ik dat. Maar na zo’n drukke periode nemen we dan echt de tijd om bij te praten.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer