Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Van Holsbeeck: "Ik wacht vol ongeduld op een gesprek met Coucke"

AnderlechtKersvers voorzitter Marc Coucke is officieel geland en kan in Anderlecht met enige vertraging eindelijk de lijnen uitzetten. Een opluchting voor sportief directeur Herman Van Holsbeeck, die vol ongeduld wacht op zijn lot. "Luc Devroe wordt genoemd, maar het lijkt me logisch dat er eerst gesproken wordt iemand die al 15 jaar op post is."

17 reacties

  • Anonymous

    6 jaar geleden
    Den Frans.. ze moeten allemaal ex supporters van die boerenploeg aan boord halen opdat ze niet failliet zouden gaan...
  • Ronny Popelier

    6 jaar geleden
    Er zijn er hier een paar die precies niets weten over Herman VHB en RSCA. Acht keer speelde Herman kampioen met Anderlecht, niemand doet hem dit na. Is bij de besten van Europa. Is wel makkelijk roepen buiten maar met Herman VHB moet men geen elf jaar wachten om kampioen te spelen. Herman is top.
  • RAY Robaye

    6 jaar geleden
    Van Holsbeek kan misschien poen pakken in China. Dat zou hem wel wat poen opleveren. Overwegen Van Holsbeek ge spreekt toch binnensmonds zodat de Chinezen je onmiddellijk begrijpen. Leuke transfers in het vooruitzicht.
  • FRANS DIERICK

    6 jaar geleden
    Ik hoop dat Dhr. Coucke zijn volle verstand gebruikt en dat heeft hij. De ganse stal van Anderlecht eens je keer hoe uitmest en al die gasten buiten zwiert en met een volledige andere groep begint. Dat zou het beste zijn. Marc zeer veel succes met een ander Anderlecht.
  • kurt biebuyck

    6 jaar geleden
    Ja Frans, ( boeren he!) , maar ze worden wel lekker kampioen hoor.