Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Trump opnieuw populairder bij Amerikanen

BuitenlandDe Amerikaanse president Donald Trump is volgens twee recente opiniepeilingen terug wat populairder geworden, wat te danken kan zijn aan de goede situatie van de Amerikaanse economie. Maar de Republikein blijft duidelijk onder de historische waarderingen van zijn voorgangers.

16 reacties

  • martin govaert

    6 jaar geleden
    @Chris Bogaerts , als je wil liegen lieg dan door is jouw adagio , denk ik. trump profiteert van de het werk van Obama , maar leg dat maar eens uit aan mensen die niks verstaan van economie.Heil Trump .
  • Chris Boog

    6 jaar geleden
    De meeste geloven hier ook nog in het wonderkind Obama die de economie daar helemaal kelderde en de werkloosheid deed stijgen. Maar blijkbaar dringt dat niet door bij de grote kudde. Nieuws is het machtigste wapen ter wereld en de kudde slikt....
  • JOHAN VLEIRICK

    6 jaar geleden
    Is en blijft een zwak president, die duidelijk vooral de belangen van zijn rijke vriendjes dient en niet bekommerd is om de gewone man, aan wie hij nochtans zijn verkiezingsoverwinning te danken heeft!
  • Gilbert Haelewyn

    6 jaar geleden
    Peilingen zijn wat ze zijn, onbelangrijk en zonder waarde. Opvallend dat dit in kleine lettertjes in de krant staat. Bij een daling zou het in grote letters gestaan hebben.
  • Anne Callebaut

    6 jaar geleden
    Dat is voor eentoffe president,het is te hopen dat hij nog vele jaren mag aanblijven. Dit is geen fake uitspraak.LOL.