BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Verdediging wijst op gebrek aan bewijzen in onderzoek naar diamantroof op Brussels Airport

BinnenlandOp het proces over de spectaculaire diamantroof op Brussels Airport, op 18 februari 2013, is vandaag voor de tweede dag op rij de verdediging van de verdachten aan het woord geweest. De advocaten van Nordine E.H., Abdelhouaid M., Nordine A. en Aissa E.H. hebben elk voor hun cliënten gehamerd op het gebrek aan doorslaggevende bewijzen. Ook de houding van de politie en het verloop van het onderzoek werden herhaaldelijk in vraag gesteld.

5 reacties

  • Rudy deglain

    6 jaar geleden
    Toch weer eens echte Belgen blijkbaar. Ze zullen 1dezer weer terug vrij komen. Iedereen heeft toch wapens en kogelvrije vesten in huis. Zoals gewoonlijk zal justitie rustig verder slapen zeker. Binnenkort eens ze vrij zijn gaan ze terug naar hun vaderland en leven ze daar rustig verder als God in Frankrijk. Arm belgie toch. Wanneer gaan wij als echte Belgen eens op straat komen om dit amateurisme te stoppen.
  • roger moenssens

    6 jaar geleden
    Moesten ze Jan of Pierre geheten hebben ipv Aissa, Nordine of Abdelproet, ze waren reeds veroordeeld doch pas op Wie hen een straf oplegt is een racist, een .... wat weet ik al meer
  • Paul Corvair

    6 jaar geleden
    Als 't over allochtonen gaat zijn er nooit voldoende bewijzen of procedurefouten.
  • Christine van Hoye

    6 jaar geleden
    In België kan je wel veroordeeld worden ZONDER ook maar enig bewijs .
  • ANN LIMBOS

    6 jaar geleden
    Dat geld zit al lang in een of andere schurkenstaat. En die zijn zo schuldig als de pest. Maar volgens de advocaten zijn het natuurlijk heiligen.