Twitter
Volledig scherm
© Twitter

"Het leven is zo al moeilijk genoeg": pendelaars weigeren recht te staan voor blinde vader met geleidehond

BuitenlandHoewel de blinde Amit Patel dagelijks wordt geconfronteerd met treinreizigers die weigeren op te staan, herinnert de man zich zijn laatste treinreis als de ergste rit van zijn leven. Gisteren was hij zo teleurgesteld door het onbegrip van zijn medereizigers dat hij moest huilen. Volgens Amit was vooral zijn geleidehond Kika het slachtoffer van hun ongevoelige houding. De feiten vonden plaats in Londen.

134 reacties

  • Kris Willems

    6 jaar geleden
    Elke dag ben ik meer en meer ontchoogeld in mijn eigen ras de mens. Het mensDOM zal zelf verantwoordelijk zijn voor zijn eigen zelfvernietiging en deze van het dierenRIJK. De mens is niet meer dan een hypocriet dier.
  • Christine van Hoye

    6 jaar geleden
    Beste Wilfried van den berg . Niet alleen in UK hoor . Hier in belgenland hetzelfde
  • Richard Tolenaars

    6 jaar geleden
    Probleem is dat deze generatie enkel aandacht heeft voor zichzelf en in hun eigen smalle wereldje leven. Maar ja wat wil je met zo'n "selfie" generatie. Rechtstaan voor ouderen of zoals in dit geval, een blinde man kregen wij mee van onze ouders. Ik walg van de huidige generatie en hun ouders.
  • Patricia Vanneste

    6 jaar geleden
    Mijn bloed kookt als ik zoiets lees!!!!! Ik ben 58j maar ik geef altijd mijn plaats af aan iedereen die het nodig heeft! Wat mij veel stoort, zijn die reuze handtassen van die veel onbeschofte krengen, die fake Paris Hiltons, met hun smartphone tegen hun smoel die ze gewoon naast hun zetten op de bank........en blijf jij maar rechtstaan......ik niet hoor!!!!
  • Wilfried Vanden Berg

    6 jaar geleden
    Mensen het gebeurde in de UK. Daar word in de opvoeding niet gesproken over respect voor anderen. Eigen,eigen en nog eens eigen.Dat telt daar,verder niks.